Keitä me olemme

Asiantuntijoillamme on vankka kokemus erilaisista taloushallinnon ja tilintarkastuksen tehtävistä. Olemme toimineet erilaisilla toimialoilla olevien yritysten kanssa, osallistuen lakisääteisen tilintarkastusten lisäksi erilaisiin hanketarkastuksiin sekä yritysmuodon muutoksiin.

Toimipisteemme löydät Salosta.

Tutustu henkilökuntaamme

Jukka Vuorio Auditori Oy


Jukka Vuorio

Tilintarkastaja HT, JHT, HM
p. 050 5252 009
jukka.vuorio@auditori.fi


Jukalla on erittäin monipuolinen, yli 20 vuoden tarkastuskokemus yksityiseltä sektorilta niin kotimaasta kuin ulkomailtakin.

Tarkastustehtävissä Jukka on toiminut sekä sisäisessä että ulkoisessa tarkastuksessa. Harrastuksena voisi mainita maatilan ja karjatilanhoito kotitilallaan Varsinais-Suomessa.

Sirkku Tulonen tilintarkastuksen asiantuntija Auditorilla


Sirkku Tulonen

Tilintarkastuksen asiantuntija
p. 045 7836 9311
sirkku.tulonen@auditori.fi


Sirkku on toiminut taloushallinnon ammattilaisena yli 30 vuotta, joista kahdeksan viimeistä seurakunnan talouspäällikkönä. Hänellä on pitkä kokemus myös kunnan hallinnosta luottamustoimien kautta.

Vapaa-ajallaan hän menee mielellään punttisalille, metsään tai melomaan. Pidemmillä vapailla hän vaeltaa tai meloo Lapin erämaissa.

Marja-Liisa Tahvanainen Auditori Oy Salo

Marja-Liisa Tahvanainen
Tarkastaja
p. 045 7832 6310
marja-liisa.tahvanainen@auditori.fi

Marja-Liisalla on vankka kokemus asiakaspalvelusta ja asioiden organisoimisesta. Hän hoitaa iloisella ja ystävällisellä otteella asiakaskohtaamiset ja yhteydenpidon asiakkaisiin.

Vapaa-aikanaan Marja-Liisa harrastaa taitoluistelua ja urheiluammuntaa.